HOME

OSU Surimi School & Forum USA

Surimi School Asia

Surimi School Europe

Surimi Forum Japan

Surimi School Korea

 

 

Due to the unprecedented pandemic we all are suffering,

 

Media Coverages of the Surimi Forum Japan 2018

Kamaboko Tushin

Minato Shimbun

Suisan Keizai

Suisan Times

 

*****

日文

 

Japan

 

I would like to invite the audience of Surimi Forum Japan to the Surimi School Asia Webinar.

-Surimi School ASIA Webinar-

The 13th Surimi School Asia (Bangkok)

3 – 5 November 2021

 

SurimiSchoolAsia

 

Sponsors 2021

Lucky Union Foods (LUF), Young Nam Machinery, Bibun/Nichimo, ManA Frozen Foods, Pacific Surimi, Future Seafood/Ngoc Tuan Surimi, Andaman Surimi Industries, Lycored, Ajinomoto, Nippon Suisan, Multivac, Flottweg (listed as confirmed)

Contact Prof. Park to be a sponsor.

 

We all have been suffered tremendously due to COVID-19.  Even though we see some lights as we try to come out of the long tunnel, we are still in a difficult condition to have in-person surimi school program.  To continue to be connected each other within our industry, Jae Park Surimi School has now moved to offer surimi school webinar using the previously proposed schedule. In addition, since it is also difficult to keep audience in front of PC for all day, we are going to offer a shortened version: 2.5 – 3 hr program a day for 3 consecutive days.  Audience can select the subjects according to their interest.

 

Registrations & Enrollment:

EARLY REGISTRATION IS ENCOURAGED (by Oct 1, 2021)With your e-mail to surimiman1@yahoo.com, you will be pre-registered. Please complete the following registration form based on your interest. 

_____________________________________________________________

Name:                            Email:                                                       Phone:

Company:

Registration fee will be $100 a day per person.  If you subscribe the program for 3 days, the fee will be $250. Please mark X on the (   ).

(   ) Day 1 (3 Nov 2021) - (Resources/Market/Supply/Trends)

(   ) Day 2 (4 Nov 2021) - (Production/Quality Control/Safety):

(   ) Day 3 (5 Nov 2021) - (Surimi Seafood/Ingredients/New Technology/ New Product Development). 

_____________________________________________________________

Please send your registration form to Dr. Jae Park and you will receive an invoice to complete your registration.

Upon completion of your registration, a zoom link and details will be provided separately.

World Clock

Bangkok

Mumbai

Paris

Tokyo

Seoul

Seattle

11:00a

9:30a

6:00a

1:00p

1:00p

9:00p

2:00 p

12:30p

9:00a

4:00p

4:00p

11:00a

Daylight saving time in the United States is over on Nov 7.

 

Program daily time schedule has been set with consideration of various regions to minimize the inconvenience for attendees and speakers.  ______________________________________________________

Surimi School Asia Webinar: 3 – 5 November 2021

 

Day 1 [3 November 2021, Tokyo Time] (Resources/Market/Supply/Trends)

 

1:15 – 1:20p (5 min)          Welcome to Day 1, Program Introduction, Dr. Jae Park

 

1:20 – 1:45p (25 min)        Resource Update Tropical Fish, Mr. Dave Martin (Sustainable Fisheries) & Mr. Duncan Leadbitter (Fish Matters)

 

1:45 – 2:10p (25 min)        Surimi Production Update (Tropical Fish), Dr. Pascal Guenneugues (Future Seafood)

 

2:10 – 2:20p (10 min)        Surimi Production Update (Alaska pollock), Mr. Mark JoHahnson (Westward)

 

2:20 – 2:30p (10 min)        Surimi Production Update (Pacific whiting), Mr. Brendan McKenna (Pacific Surimi)

 

2:30 – 2:45p (15 min)        Market Updates (Japan) – 20 min, Mr. Yoshihito Nishino (NISSUI)

 

2:45 – 3:10p (25 min)        Market Updates (Thailand and SE Asia) – 20 min, Mr. Teerasak Modkaew, Director, LUF.

 

3:10 – 3:40p (30 min)        Global Surimi Supplies and Demand including the trend in the era of COVID-19 – 50 min, Dr. Pascal Guenneugues (Future Seafood)

 

3:40 – 3:55p (15 min)        Discussion

 

3:55 – 4:15p (20 min)        Sponsor’s presentation with their business related to Day 1 topics.

                                                (5 min) Andaman Surimi

                                                (5 min) ManA Frozen Foods

                                                (3 min) Future Seafood/Ngoc Tuan Surimi

                                                (3 min) Pacific Surimi

 

4:15p                                     Adjourn for Day 1

 

 

Day 2 [4 November 2021, Tokyo Time] (Production/Quality Control/Safety):

 

1:15 – 1:20p (5 min)          Welcome to Day 2, Program Introduction, Dr. Jae Park

 

1:20 – 1:45p (25 min)        Modern Technology Advances in Tropical Surimi Production, Dr. Pascal Guenneugues (Future Seafood)

 

1:45 – 2:10p (25 min)        Bad Enzymes and Good Enzyme: Are They Fighting Each Other? Dr. Jirawat Yongsawatdigul (Suranari University of Technology)

 

1:10 – 2:35p (25 min)        Fast Cooking by Ohmic Guarantees Higher Profit based on a Success Story, Dr. Jae Park (Oregon State University)

 

2:35 – 3:05p (30 min)        Effective Technology in Sanitation for the COVID, Dr. Si Hong Park (Oregon State University)

 

3:05 – 3:30p (25 min)        The Status of Fish Protein Isolate: Is it real or just a dream? Dr. Tyre Lanier (North Carolina State University)

 

3:30 – 3:45p (15 min)        Microplastic Issues in Fish – 20 min, Dr. Susanne Brander (Oregon State University)

 

3:45 – 3:55p (10 min)        Discussion

 

3:55 – 4:15p (20 min)        Sponsor’s presentation with their business related to Day 2 topics.

                                                (5 min) Young Nam Machinery

                                                (5 min) Lucky Union Foods

                                                (5 min) SDBNI

 

4:15p                                     Adjourn for Day 2

 

 

Day 3 [5 November 2021, Tokyo Time]: (Surimi Seafood/Ingredients/New Technology/ New Product Development). 

 

1:15 – 1:20p (5 min)                  Welcome to Day 3, Program Introduction, Dr. Jae Park

 

1:20 – 1:50p (30 min)                Shelf Stable Seafood using Shaka Retort? Dr. Louise Wicker, Louisiana State University

 

1:50 – 2:15p (25 min)                Cultured Muscle Proteins, Dr. Tyre Lanier (North Carolina State University)

 

2:15 – 2:45p (30 min)                Plant-based Seafood and Meat Products, Dr. Jung Han (Pulmuone USA)

 

2:45 – 3:15p (30 min)                Robo-pack and Automation, TBA

 

3:15 – 3:35p (20 min)                New Development: Crabstick using 3-D Print Technology, Dr. Hyun Jin Park (Korea University)

 

3:35 – 3:55p (20 min)                New Development: Superior Taste of Crab Extract based on Amino Acid Analysis and Sensory Test, Mr. Shohei Kaneuchi (Nippon Suisan)

 

3:55 – 4:15p (20 min)                Sponsor’s presentation with their business related to Day 3 topics.

                                                          (5 min) Ajinomoto

                                                (3 min) Nippon Suisan (Nissui)

                                                (3 min) Multivac

 

4:15 – 4:35P (20 min)                Discussion & Adjourn for Day 3

 

 

 

 

HOME

OSU Surimi School & Forum USA

Surimi School Asia

Surimi School Europe

Surimi Forum Japan

Surimi School Korea